Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота 1. 1. У відрі 25 троянд білого та червоного кольору



ВСТУП

Лабораторний практикум містить матеріали з дисципліни "Спеціалізовані архітектури ЕОМ", необхідні для розробки і використання складних пристроїв, обробки сигналів та інших спеціалізованих призначень.

Відповідно до робочої навчальної програми з цієї дисципліни вивчаються теоретичні основи цифрового оброблення сигналів. Всі лабораторні роботи і присвячені цьому.

Як інструмент для виконання лабораторних робіт використано пакет MATLAB версії 7.3.0.267 (R2006b) випуску 3 серпня 2006. При цьому, в першій роботі наведен елементарний вступ в MATLAB з метою освоїти графічний інтерфейс користувача і найпростіші обчислення. Ці знання необхідні для виконання всіх подальших робіт. Студентам також рекомендуються навчальні посібники [1] та [2], а також методичні вказівки [3].

Крім того, студентам рекомендуються книги [4] та [5]. До речі, багато матеріалів цього посібника запозичені з [4].

Спеціалізовані пристрої знаходять різноманітне застосування. Обмежений обсяг посібника не дозволив розглянути багатьох важливих застосувань. Тим, кого цікавлять нерозглянуті тут застосування, можна порекомендувати ознайомитися з літературою [6], [7], [8], [9] та [10].

Укладачі практикуму висловлюють подяку рецензентам за пропозиції, які сприяли підвищенню якості посібника, а також з вдячністю приймуть будь-які пропозиції читачів щодо поліпшення його змісту.


Лабораторна робота 1





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 881 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...