Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення та редагування математичних формул



Microsoft Word 2010 має вбудовану підтримку для створення та редагування формул. У попередніх версіях програми використовувалися надбудови Microsoft Equation 3.0 або Math Type. Надбудова Equation 3.0 входить як до попередніх версій Word, так і до Word 2010. Надбудова Math Type не входить до попередніх версій Word, але її можна придбати окремо.

Якщо формулу, створену в попередній версії Word, потрібно відредагувати в Word 2010, необхідно використовувати ту надбудову, яка застосовувалася для її створення.

Щоб створити формулу, можна скористатися кодами символів Юнікод і записами автовведення математичних символів для заміщення тексту символами.

Під час введення формули у Word її автоматично буде відформатовано належним чином.

Для вставлення формул на вкладці Вставлення у групі Символи клацніть стрілку поруч із кнопкою Рівняння . Потім клацніть потрібну формулу або виберіть пункт Вставити нову формулу, щоб ввести формулу.

Для вставлення часто використовуваних або попередньо відформатованих формул на вкладці Вставлення у групі Символи клацніть стрілку поруч із кнопкою Рівняння та виберіть потрібну формулу.

Якщо потрібно додавання формули до списку часто використовуваних формул, слід виконати наступне:

1. У документі виберіть формулу, яку потрібно додати.

2. В області Знаряддя формул на вкладці Конструктор у групі Знаряддя натисніть кнопку Формула, а потім виберіть команду Зберегти виділення в колекції формул.

3. У діалоговому вікні Створення стандартного блока введіть ім’я для формули.

4. У списку Колекція виберіть пункт Формули.

5. Задайте інші потрібні параметри.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 1489 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...