Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ВИСНОВКИ. Електронний посібник – програма керування пізнавальними діями студента, студент не тільки отримує з екрана монітора певну порцію інформації



Електронний посібник – програма керування пізнавальними діями студента, студент не тільки отримує з екрана монітора певну порцію інформації, яка може містити повідомлення за змістом навчального матеріалу, методичні поради або текст і завдання, які він повинен виконати, а й ввести у комп'ютер відповідь.

Електронний посібник з предмету «Людина і світ» дозволяє створити умови, за якими студент має можливість опановувати навчальний предмет, частково або повністю самостійно за допомогою комп'ютера, не звертаючись або звертаючись епізодично за допомогою до викладача. Електронний посібник містить теоретичний матеріал, тести самоконтролю, методичні вказівки, таблиці, малюнки, фото, глосарій та може бути використаний для студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

Електронний посібник підвищує ефективність самостійної роботи студентів, підвищує рівень мотивації навчання, якість візуальної інформації, ефективність управління навчанням.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 1001 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...