Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 241



Судові витрати

Сторони мають забезпечити, що обґрунтовано понесені та пропорційні судові витрати, а також інші витрати, понесені стороною, що виграла, як правило, мають покладатися на сторону, що програла, крім випадків, коли це суперечитиме принципу справедливості.

Стаття 242

Публікація судових рішень

Сторони мають забезпечити, що у судових процесах щодо порушення прав інтелектуальної власності, судові органи можуть вимагати, за клопотанням скаржника і за рахунок порушника, вжиття відповідних заходів для розповсюдження інформації стосовно рішення, зокрема візуальне представлення рішення та його публікацію повністю або частково. Сторони можуть передбачити інші додаткові інформаційні заходи, які відповідають конкретним обставинам, зокрема широке інформування.

Стаття 243

Адміністративні процедури

За умови, що рішення про будь-який цивільно-правовий захід судового захисту може бути винесене в результаті адміністративних процедур по конкретних обставинах справи, такі процедури мають відповідати принципам, еквівалентним за суттю із тими, що викладені у відповідних положеннях цього Підрозділу.

Підрозділ 2

Відповідальність постачальників посередницьких послуг

Стаття 244





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 192 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...