Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поняття про комплекси гірського і транспортного устаткування



Бурове, виймально-навантажувальне, транспортне, відвальне і допоміжне устаткування, технологічно і організаційно об'єднуване одним вантажопотоком, складає комплекс устаткування вантажопотоку.

Склад комплексу по кількості і типорозмірам устаткування залежить перш за все від фізико-технічних характеристик порід, що розробляються, і обсягів виробництва. У комплекс устаткування повинні входити машини і механізми, відповідні один одному по технічних можливостях, характеристиках годинної продуктивності і потужності. При цьому повинне бути забезпечене їх використовування в ступені, близькому до паспортної характеристики машин. Саме це гарантує можливість досягнення високої економічної ефективності роботи устаткування. Технологічна відповідність машин і механізмів, що входять в комплекс, означає необхідність виконання ними робіт в одному заданому темпі з належним взаємним випередженням процесів для підтримки загальної стійкості і планової безперервності вантажопотоків. Продуктивність і терміни виконання кожної допоміжної операції повинні відповідати продуктивності провідного устаткування, що характеризує комплектність підібраного набору устаткування.

Загальна дійсна продуктивність окремих машин, що входять в комплекс, повинна точно відповідати загальній плановій продуктивності вантажопотоку.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 272 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...