Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розрахункова витрата води теплової мережі



1.Розрахункові витрати води в закритій системі теплопостачання при регулюванні теплових навантажень по навантаженні опалення.

Розрахунковою витратою води теплової мережі є сумарна витрата мережної води в точці злому температурного графіка, бо вона є максимальною.

(4.7)

2.Розрахунок витрати мережної води в закритій системі теплопостачання при регулюванні теплових навантажень за сумісним тепловим навантаженням опалення та гарячого водопостачання. Розрахунковою витратою є витрата води в точці злому температурного графіка.

Рис.4.6. Графік витрати мережної води в закритій системі теплопостачання при регулюванні за навантаженням опалення.

Рис.4.7. Графік витрати мережної води в закритій системі теплопостачання при регулюванні за сумісним навантаженням опалення та гарячого водопостачання.

3. Розрахунок витрати мережної води в відкритій системі теплопостачання при регулюванні теплових навантажень за навантаженням опалення.

(4.8)

Рис.4.8. Графік витрати мережної води в відкритій системі теплопостачання при регулюванні за навантаженням опалення.

У відкритій системі витрати води в подавальному та зворотному трубопроводах теплової мережі відрізняються на значення , тому діаметр зворотного трубопроводу можна зменшувати. Розрахунковою витратою мережної води є сумарна витрата в точці злому температурного графіка.

Витрата води в подавальному трубопроводі теплової мережі та в зворотному трубопроводі теплової мережі:

(4.9)

(4.10)

4.Розрахунок витрати мережної води у відкритій системі теплопостачання при регулюванні теплових потоків за сумісним навантаженням опалення та гарячого водопостачання визначаються за коректованим температурним графіком, який аналогічний підвищеному температурному графіку у закритій системі. Розрахункова витрата мережної води також визначається в точці злому температурного графіка.

Схеми підключення підігрівачів ГВП.

Підігрівач ГВП в закритих системах теплопостачання підключаються за одноступеневою і двоступеневою схемою.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 1156 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...