Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаційно-методичні вказівки



У вступному слові підкреслити важливість вивчення організації зв’язку у підрозділах (частинах) Сухопутних військ як базою підготовки офіцерів-командирів радіовзводів усіх родів військ, служб і тісно зв'язаної з подальшим вивченням інших предметів кафедри військової підготовки.

У ході заняття навчальні питання відпрацьовуються в послідовності: Основні завдання зв’язку щодо забезпечення управління та вимоги до нього. Види та засоби зв'язку, їх призначення та характеристика. Способи організації радіозв'язку, провідного зв'язку та зв'язку рухомими засобами.

У ході вивчення викладач контролює роботу студентів і надає їм допомогу індивідуально. Допускається колективна робота студентів і взаємні консультації.

Поточний контроль знань викладач здійснює опитуванням 2-3 студентів по кожному питанню. Відповіді студентів порівнюються з контрольними відповідями викладача і при явній помилці чи великих відхиленнях у відповідях студентів від контрольних даних, розбираються колективно під керівництвом викладача.

ВСТУП

У майбутній війні кожний вид збройних сил буде виконувати свої завдання. При цьому тільки Сухопутні війська здатні стійко обороняти і у подальшому захватити територію противника, позбавити його можливості продовжувати збройну боротьбу.

Підкреслити, що згідно Оборонної політики України (Біла книга) буде створена єдина автоматизована система управління ЗС, яка стане складовою державної системи управління. Розвиток системи зв'язку буде забезпечено за рахунок створення цифрової інтегральної мережі зв'язку і обробки всіх повідомлень.

Сучасна армія озброєна новітніми засобами збройної боротьби: бойовими машинами піхоти, бронетранспортерами, танками, протитанковими і зенітними ракетними засобами, ефективність застосування яких у значній мірі залежить від якості управління загальновійськовими підрозділами і підрозділами родів військ.

Зв’язок у Збройних Силах є основним засобом управління, тому вивчення даної теми має важливе значення для практичної роботи офіцера-зв’язківця у військах.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 823 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...