Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Сценарії. Сценарії— це набори значень параметрів і значень залежних величин, які подають на екран у зручному для аналізу і прийняття рішень вигляді



Сценарії — це набори значень параметрів і значень залежних величин, які подають на екран у зручному для аналізу і прийняття рішень вигляді, а також оформлюються у вигляді звітів. Множену вхідних значень можно зберегти під вказаним іменем, а потім прослідкувати, як вхідні значення впливают на інши значення. Для використання цього інструмента треба скористатися Диспетчером сценариев, спочатку виділити діапазон значень, що змініються, далі Сервис àСценарии… à кнопка Добавить …(Рис.17).

Рис.4.17. Вікно Диспетчера сценариев (Excel)

Потім у відповідних діалогових вікнах дати назву сценарію, обрати діапазон «изменяемых ячееки», призначити їм значення та обрати вигляд звіту.

Звіт може бути наведений у вигляді структури (Рис.18)або зведеної таблиці (Рис.19).

Рис.4.18. Приклад Листа Структура сценария

Рис.4.19. Приклад Листа зведеної таблиці по сценарию





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 260 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...