Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Для студентів усіх напрямів підготовки денної та заочно-дистанційної форм навчання

1. Галузевий стандарт, затверджений наказом МОН України від 09.02.2009 р № 79 з доповненнями та змінами згідно з наказами МОН України від 09.02. 2009 р. № 642 та від 2.02.2010 р.

2. Тимчасове Положення про організацію навчального процесу в кредитно-модульній системі підготовки фахівців у Тернопільському державному економічному університеті, схвалене на засіданні Вченої Ради ТДЕУ від 1.07.2005. р, протокол № 13.

3. Інтернет - ресурси:

www.mns.gov.ua

www.mon.gov.ua

www.tneu.te.ua
Для нотаток

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Тернопільський національний економічний університет

Факультет довузівської, післядипломної та магістерської підготовки

Секція безпека життєдіяльності людини

Кафедри психологічних і педагогічних дисциплін

Методичні поради

для організації самостійної роботи

Та виконання ІНДЗ

з дисципліни „Безпека життєдіяльності”

для студентів усіх напрямів підготовки денної та заочно-дистанційної форм навчання

Тернопіль

ТНЕУ


Методичні поради для організації самостійної роботи та індивідуальні завдання з дисципліни „Безпека життєдіяльності” для студентів усіх напрямів підготовки денної та заочно-дистанційної форм навчання. Укладачі: Бакалюк О.Й., Лукащук-Федик С.В., Русенко Я.Г., Луй З.І., Олійник Н.М., Цетнар Л.Й. Тернопіль, ТНЕУ, 2011, 49 с.

Методичні поради для організації самостійної роботи та індивідуальні завдання з дисципліни „Безпека життєдіяльності” складені для студентів усіх напрямів підготовки денної та заочно-дистанційної форм ТНЕУ навчання з метою надання допомоги студентам успішно засвоїти програмний матеріал, підгодовуватися до семінарських, практичних занять та іспиту, а також в набути практичних навичок з методики оцінки хімічної та радіаційної обстановки при виникненні надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру.

Укладачі: Бакалюк О.Й., д.м.н., проф., Лукащук-Федик С.В., к.м.н., доц., Русенко Я.Г., к.в.н., доцент, Олійник Н.М., к.м.н., викладач, Луй З.І., ст. викладач, Цетнар Л.Й., викладач.

Відповідальний за випуск: О.Й. Бакалюк, д.м.н., проф., зав. секції безпека життєдіяльності людини кафедри психологічних та педагогічних дисциплін Тернопільського національного економічного університету.

Обговорено та затверджено на засіданні кафедри психологічних та педагогічних дисциплін. Протокол № 1 від 29 серпня 2011 року.


Зміст

Стор.


Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 272 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...