Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Навчальний посібник



Авіаційна англійська мова для спеціалістів з аварійного обслуговування та безпеки на авіаційному транспорті

Навчальний посібник

Кіровоград


Авіаційна англійська мова для спеціалістів з аварійного обслуговування та безпеки на авіаційному транспорті. Укладачі: Вітряк А.М., Зеленська Л.М., Ковальова І.В., Ковальова В.О., Кумпан О.О., Печена Л.С., Кириченко А.Г., Півень В.В., Калашникова О.В.

Під редакцією Вітряка А.М. – Кіровоград 2010. – 87c.

Навчальний посібник з авіаційної англійської мови призначено для підготовки майбутніх спеціалістів з аварійного обслуговування та безпеки на авіаційному транспорті.

Посібник складається з 11 модулів. Кожен з них базується на оригінальних матеріалах з авіаційної тематики, в основу яких покладено неадаптовані статті з англомовних періодичних видань: “Flight International”(USA); “Skyway” (The Eurocontrol Magazine); “ICAO Journal” (USA); “Aircraft Commerce” (Finland); “Aircargo news” (UK). Кожен з текстів розглядає окрему реальну аварійну ситуацію.

Всі модулі передбачають вдосконалення знань, навичок і вмінь на базі послідовно розробленої за складністю системи завдань до оригінальних текстів. Завдання розраховані як на розвиток навичок користування граматичними структурами, так і на збагачення лексичного запасу професійно-орієнтованого напрямку. До змісту також включені вправи для самоконтролю (наприклад: переклад з англійської і на англійську мову з перевіркою за текстом оригіналу).

Крім того, до кожного модуля додається окремий словник, що спрощує роботу з текстом при перекладі і допомагає курсанту підчас виконання завдань.

Посібник також може бути використаний для підготовки льотного складу.





Дата публикования: 2014-11-02; Прочитано: 447 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...