Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Використання рекламних оголошень у програмах



10.12 Реклама має бути чітко відділена від програм. Рекламні оголошення не повинні з’являтися під час програми, якщо тільки для цього немає редакційного обґрунтування.

Заклики до доброчинності

10.13 Заклики до доброчинності, котрі транслюються безплатно, дозволені в програмах за умови, що мовник зробив належні кроки, щоб переконатися, що:

· відповідна організація може надати задовільне свідчення свого доброчинного статусу, а в разі термінового заклику – наявності відповідального громадського фонду, який з нею працює;

· відповідній організації не заборонено давати рекламу у відповідних засобах масової інформації.

10.14 Де можливо, трансляція закликів до доброчинності, окремих або різних упродовж певного часу, має бути на користь широкого кола доброчинних організацій.

Кошти для програм

Телебачення

10.15 Мовники не повинні транслювати заклики до пожертвувань на виробництво програм або на фінансування своїх служб.

Радіо

10.16 Мовники можуть транслювати заклики до пожертвувань для створення програм або фінансування їхніх послуг. Аудиторії слід розповісти про мету пожертвування і про те, скільки коштів було зібрано внаслідок заклику. Усі пожертвування мають обліковуватися окремо і використовуватися з тією метою, для якої їх було надано.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...