Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Запобігання неналежному підкресленню поглядів і думок з питань, що викликають значну політичну або трудову полеміку, та питань, пов’язаних з поточною публічною політикою



(Правило 5.13 застосовується для місцевих радіослужб (включаючи радіослужби громад), місцевих служб цифрових аудіопрограм (включаючи цифрові аудіопрограмні служби громад і радіослужби з ліцензованими матеріалами).

5.13 Мовники не повинні неналежно підкреслювати погляди і думки конкретних осіб чи організацій з питань, що викликають значну політичну або трудову полеміку, та питань, пов’язаних з поточною публічною політикою, в усіх програмах, включених у будь-яку службу (перелічено вище), взяту в цілому.

Значення терміна "неналежне підкреслення поглядів і думок":

Неналежне підкреслення являє собою істотний дисбаланс поглядів, трансльованих в ефір під час висвітлення питань, що викликають значну політичну або трудову полеміку, та питань, пов’язаних з поточною публічною політикою.

Значення терміна "програми, включені в будь-яку службу… взяту в цілому":

Програми, включені в будь-яку службу, взяту в цілому, означають усе програмування служби, що має справу з однаковими або взаємопов’язаними питаннями упродовж відповідного періоду.

РОЗДІЛ 6:

ВИБОРИ І РЕФЕРЕНДУМИ

(Відповідне законодавство, зокрема, включає розділи 319(2)(с) і 320 Закону про зв’язок 2003 р. та Статтю 10 Європейської конвенції з прав людини. Організації мовлення мають також враховувати відповідні розділи Закону про народне представництво 1983 р. (з наступними доповненнями і змінами) ("RPA") – див. зокрема розділи 66А, 92 і 93 (з доповненнями розділу 144 Закону про політичні партії, вибори і референдуми 2000 р.)

Цей розділ Кодексу не застосовується для служб Бі-Бі-Сі, що фінансуються за рахунок ліцензійної платні чи гранту – ці питання регулюються керуючими Бі-Бі-Сі.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...