Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ми не повинні використовувати високі тарифи для ліній допомоги



Ми повинні надавати об’єктивну й безсторонню інформацію, а також подавати деталі про широке коло служб, доброчинних і статутних організацій. Жодну організацію не слід пропагувати за рахунок інших.

Ми повинні забезпечити, щоб лінія допомоги, надана сторонньою організацією, могла запропонувати надійне обслуговування.

Звичайно ми не повинні анонсувати лінії допомоги, якими керують інші організації, за винятком тих випадків, коли вони пропонують спеціалізовані послуги – наприклад, лінії допомоги Самаритян і Національної лінії допомоги з пошуку зниклих безвісти.

АВТОМАТИЗОВАНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ

Ми повинні забезпечувати, щоб інформаційні послуги в запису типу "набери і послухай" були прості, засновані на фактах, а також безпосередньо пов’язані з нашою продукцією. Тривалість дзвінків має бути мінімізована. Таку послугу не можна використовувати для реклами будь-якого комерційного продукту, торгівця чи постачальника.


ЗОВНІШНІ ВІДНОСИНИ

РЕДАКЦІЙНІ ПРИНЦИПИ ЗОВНІШНІХ ВІДНОСИН

СПІЛЬНЕ ВИРОБНИЦТВО

ПАРТНЕРСТВА СУСПІЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ

СПІЛЬНІ РЕДАКЦІЙНІ ІНІЦІАТИВИ

СПІЛЬНЕ ФІНАНСУВАННЯ

ГОСТЬОВІ ПРОГРАМИ

ДОБРОЧИННІ ОРГАНІЗАЦІЇ

НАЦІОНАЛЬНА ЛОТЕРЕЯ

СПОНСОРОВАНІ ЗАХОДИ ТРЕТІХ СТОРІН





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 202 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...