Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення матеріалів



1 На титульному листі звіту вказуються: організація - що проводила розвідку і що виконала підрахунок запасів, повне найменування родовища і район його розташування, дата, на яку зроблений підрахунок запасів. Титульні листи підписуються посадовцями організацій, що затвердили звіт, підписи скріпляються печаткою. Після титульного листа поміщаються анотація звіту, зміст і перелік всіх додатків, в кінці тексту - список використаної літератури і рукописних матеріалів.

2 Текст звіту і всі таблиці до підрахунку запасів підписуються авторами. Матеріали первинної документації і табличні дані, складені за матеріалами первинної документації, підписуються керівником робіт і головним геологом організації, що проводила розвідку або експлуатацію родовища і скріпляються друком.

3 На кресленнях вказуються: їх назва, номер креслення, чисельний і лінійний масштаби, орієнтування по сторонах світу, міністерство і організація, що робила підрахунок запасів, автори, що склали креслення, і особи, що затвердили його, їх підписи, що скріпляють друком. Умовні позначення поміщаються або на кожному кресленні, або на окремому листі.

4 Один екземпляр графічних матеріалів, призначений для Всесоюзної геологічної фундації, представляється в чорній туші на кальці або у вигляді копій, віддрукованих друкарським способом; решта три екземпляри може бути представлені в світлокопіях.

5 Текст звіту, табличні і текстові додатки повинні бути переплетені. Графічні додатки поміщаються в теки, але не зшиваються; кожне креслення повинне легко витягуватися для розгляду. В кожній теці повинен бути опис, що містить порядкові номери і найменування креслень з вказівкою їх масштабів. В кінці опису указується загальне число листів.

6 Всі екземпляри звіту оформляються однаково.

7 До звіту, що представляється в ДКЗ України, повинні бути прикладені рішення організації, попередньо розглядаючи звіт і відгуки експертів.






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...