Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завершення сеансу роботи з AutoCAD



Для завершення сеансу роботи з AutoCAD користувач має у розпорядженні кілька способів.

· Клацнути на кнопці “Закрити” (х), яка розміщена у правому верхньому куті рядка заголовка головного вікна системи.

· Вибрати у системному меню File Þ Exit (Файл Þ Вихід).

· Ввести у командний рядок назву команди quit (Покинути) та натиснути клавішу <Enter>.

Якщо у ході завершення сеансу роботи користувач дещо зміню­вав у відкритому кресленні вже після операції збереження, система робить запит про необхідність збереження зроблених змін. На екрані з’являється вікно–повідомлення (рис. 3.10). Залежно від ситуації не­обхідно вибрати Yes (Так) чи No (Ні) - сеанс роботи буде завершений.

Робота з файлом креслення

Для створення креслення AutoCAD передбачає застосування стандартних шаблонів креслення. Але шаблони форматів графічного пакета AutoCAD 2006 не відповідають вимогам стандартів, які діють у нашій країні. Тому користувач вимушений створювати свої власні формати з установленням необхідних параметрів та зберігати їх як шаблони для подальшого застосування.

Шаблон містить інформацію про такі параметри креслення, як розміри робочого поля, одиниці вимірювання, необхідні шари та блоки тощо.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 335 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...