Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Фрагмент Оборотно-сальдової відомості



Дебет Сальдо на початок місяця З кредиту рахунків згідно з відомостями Усього оборотів за дебетом рахунків сальдо на кінець місяця Рахунки
Дебет Кредит Відомість 1-м Відомість 2-м і т.д. Дебет Кредит
       
                     
    х               х  
  х               х    
    х               х  
    х               х  
і т.д.                     і т.д.
Усього оборотів за кредитом рахунків                  
Рахунки           Баланс  

У Методичних рекомендаціях із застосування регістрів бухгалтерського обліку малими підприємствами, затвердженихнаказом Міністерства фінансів України від 15.06.2011р. № 720, наведено перелік облікових регістрів для суб’єктів малого підприємництва – юридичних осіб, які мають право ведення спрощеного обліку доходів і витрат, зокрема відповідають критеріям, визначеним пунктом 154.6 статті 154 розділу ІІІ Податкового кодексу України, та не зареєстровані платниками податку на додану вартість.

Згідно із ст.291 п.291.4 Податкового кодексу України суб'єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку (табл.7.4):

Таблиця 7.4

Групи платників єдиного податку, що застосовують





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 408 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...