Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота у відділенні – 18 днів



Робочі місця студентів: пост палатної медсестри; маніпуляційний кабінет; чиста та гнійна перев’язувальні; операційний блок; гіпсувальний кабінет.

Вивчають режим роботи відділень, посадові обов’язки на кожному робочому місці, під контролем досвідчених медичних сестер працюють із хворими у відділенні (приймають та виписують, здійснюють загальний догляд, готують до обстежень, операцій, транспортують та ін.)

Беруть участь у підготовці маніпуляційного, перев’язувального кабінетів, операційного блоку до роботи, переливанні крові та кровозамінників, складанні наборів інструментів до операцій, ознайомлюються з веденням обліку наркотичних та отруйних речовин, готують до стерилізації перев’язний матеріал та інструментарій, знезаражують використаний перев’язний матеріал, асистують лікарю під час перев’язок та операцій, накладають різні види пов’язок, знімають і накладають шви та ін.

Вчаться надавати долікарську допомогу хворим з невідкладними станами та оволодівають технікою проведення реанімаційних заходів.

Вивчають документацію відділення та правила її заповнення.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...