Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні рекомендації. В першому питанні потрібно охарактеризувати порядок попереднього розляду та розгляду звернень, порядок та строки вирішення звернень



В першому питанні потрібно охарактеризувати порядок попереднього розляду та розгляду звернень, порядок та строки вирішення звернень, направлення відповідей на звернення.

У другому питанні вказати особливості особистого прийому громадян в прокуратурі.

В третьому питанні необхідно з'ясувати порядок приймання та попереднього рожляду вхідної кореспонденції, реєстрації документів, порядок заведення, заповнення та розстановки алфавітних карток, карток-посилань та довідок на звернення. Також потрібно з'ясувати порядок реєстрації та обліку заяв і повідомлень про злочини, кримінальних справпорядок рожляду і виконання документів. В цьому ж питанні висвітлюємо порядок реєстрації, оброблення та надсилання вихідної кореспонденції.

В четвертому питанні з'ясовуємо вимоги до складання та оформлення документів (оформлення, датування, погодження, засвідчення, адресування та ін.). В цьому ж питанні потрібно охарактеризувати складання номенклатури справ.

Тема 4. Організація роботи з підтримання державного обвинувачення в суді.

1. Сутність та значення державного обвинувачення. Підтримання державного обвинувачення. Призначення державного обвинувача для участі у судовому процесі.

2. Підготовка прокурора до участі в судовому процесі.

3. Участь прокурора в судовому слідстві. Завдання прокурора при підготовці до судових дебатів. Структура та зміст промови прокурора в суді. Репліка прокурора.

4. Відмова прокурора від обвинувачення.

5. Апеляційне подання прокурора.

6. Облік роботи з підтримання державного обвинувачення в суді.

Література

  1. Конституція України від 28 червня 1996 року [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  2. Закон України «Про прокуратуру» від 5 листопада 1991 р [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  3. Кримінально-процесуальний кодекс України, від 28.12.1960 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  4. ЦИВІЛЬНИЙ ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ, від 18.03.2004, № 1618-ІV [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  5. Наказ Генерального прокурора України №1гн від 26.12.2011р. «Про організацію роботи і управління в органах прокуратури України». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  6. Наказ Генерального прокурора України №3гн 12.04.2011р. «Про організацію правозахисної діяльності органів прокуратури України». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.
  7. Наказ Генерального прокурора України №3/1гн 21.06.2011р. «Про особливості правозахисної діяльності органів прокуратури щодо захисту прав і свобод дітей». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada. gov. ua.

8.Прокурорський нагляд в Україні: Курс лекцій для студентів юридичних вищих навчальних закладів. - Кол. авторів: Нор В.Т., Береський Я.О., Когутич І.І., Котик З.Д., Гузела М.В., Павлишин А.А., Анікіна Н.П., Писарчук С.І. // За ред. проф. В.Т. Нора. -Львів: Тріада плюс, 2002. - 280 с.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...