Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота складових частин



Рух затвора назад

При пострілі, під тиском порохових газів, затвор рухається назад, а куля, залишивши гільзу, рухається по стволу вперед.

Затвор, рухаючись назад, натискує на відокремлювач, який відмежує тягу від шептала, дозволяючи йому притиснутися бойовим виступом до курка. Виступ курка при натисканні на курок затвором входить у зчеплення з бойовим виступом шептала і встановлюється в зведене положення. Затвор, продовжуючи рухатись назад, захоплює викидачем порожню гільзу, яка, зустрічаючись із відбивачем, викидається крізь вікно затвора.

Зворотна пружина перебуває в стиснуназад положенні, курок утримується в зведеному положенні бойовим виступом шептала, спусковий гачок з тягою відокремлені від шептала.

Рух затвора вперед

Коли зворотна пружина починає розтискатися, затвор рухається вперед, захоплює з магазина набій і вводить його в набійник, закриваючи його дзеркалом затвора. Затвор, встановлюючись у переднє положення, відпускає відокремлювач, який приєднує тягу спускового гачка до шептала, при відпусканні спускового гачка.

Продовження стрільби

Для продовження стрільби необхідно повторно натиснути спусковий гачок, завдяки чому шептало звільняє курок, який б’є по ударнику.

Ведення вогню таким чином може продовжуватися до витрати всіх набоїв у магазині.

Після відстрілу останнього набою затвор утримується в крайньому задньому положенні затворною затримкою, яка вмикається виступом подавача магазина.

При натисканні важеля затворної затримки затвор звільняється і стає в попереднє положення.

8.2. ПІДГОТОВКА ДО РОБОТИ І ПОРЯДОК РОБОТИ





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 266 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...