Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Практична підготовка студентів забезпечується проходженням різних видів практики



ПРОГРАМА ПРАКТИКИ

ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЇЇ ПРОХОДЖЕННЯ

Для студентів за напрямом підготовки

6.030508 «Фінанси і кредит»,

за спеціальністю 7.03050801 «Фінанси і кредит»,

8.03050801 «Фінанси і кредит»

Феодосія - 2012


Розроблено кафедрою фінансів


МЕТА І ЗМІСТПРАКТИКИ

Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, навичками, вміннями та способами організації праці майбутньої професійної діяльності, формування у них знань професійних навичок та вмінь для прийняття самостійних рішень під час роботи в конкретних суспільно-економічних умовах, виховання потреби систематично поповнювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні потрібного обсягу практичних навичок і умінь відповідно докваліфікаційних рівнів бакалавра, спеціаліста і магістра.

Практична підготовка студентів забезпечується проходженням різних видів практики

Ознайомлювальна практика проводиться у 6-му семестрі і має на меті узагальнити, систематизувати набуті студентами теоретичні знання, виробити вміння та навички застосування їх на практиці. Мета даного виду практики реалізується шляхом ознайомлення зі змістом і формами роботи на базі практики та виконання конкретних завдань, передбачених програмою практики.

Виробнича практика проводиться у 8-му семестрі. Мета даного виду практики набуття студентами практичних навичок роботи відповідно до обраного напряму підготовки та спеціалізації. Даний вид практики покликаний сформувати професійні вміння, навички приймати самостійні рішення на певних ділянках роботи (або з конкретних питань) в реальних виробничих умовах шляхом виконання окремих функцій і завдань, властивих майбутній. професії.

Науково-дослідна (переддипломна) практика проводиться перед виконанням кваліфікаційної роботи (дипломної, магістерської) і є підсумковою ланкою практичної підготовки студентів. Мета цієї практики поглиблення та закріплення теоретичних знань із фахових дисциплін, збір та аналіз матеріалів для виконання наукового дослідження. Під часцієї практики завершується формування бази фактичного матеріалу для написання дипломної (магістерської) роботи.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...