Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відсоток укомплектованості АВЗ



У відповідності додатків до наказу №156-Ц складає:

- у фізичних одиницях - 70,4%,

- у грошовому виразі - 80,1%.

Не вистачає; кабелів зв’язку та СЦБ, кодових трансмітерів, електродвигунів, дросель-трансформаторів, світлофорів, лінзових комплектів, акумуляторів, шаф релейних, кабельних муфт, шлагбаумів, ДТ перемичок та напільних камер, проводу монтажного, перетворювачів частот, випрямлячів, рейкових з’єднувачів, колійних ящиків та іншого обладнання.

Для обмінного фонду, дистанції не забезпечені наступними приладами: КБ-80, КБ-120, ВАК-13, СЗІ-1, СЗІ-2, РВНШ-250, запобіжники цокольні та ножові, РНП, ФУ-2, ФУ-1, БВМ, трансформатори СТ-4, ПТ-25 та СОБС-2А. КВП не забезпечені запасними частинами до реле, КПТ, МТ та інше.

15. Кількість пристроїв СЦБ, що експлуатуються з порушенням технічних умов та не відповідність технічних засобів вимогам ПТЕ, ужиті заходи щодо зменшення їх кількості і забезпечення безпеки руху:

На станціях Михайленки та Чуднів Волинський вихідні щоглові світлофори з 1 колії встановлені з порушенням габариту, що не відповідає вимогам п. 2.4 ПТЕ.

159 прилад СЦБ експлуатуються із простроченим терміном перевірки на КВП. Ця кількість поділена між дистанціями: 124 у ШЧ-1, 27 у ШЧ 12 та 8 у ШЧ 10.

16. Якість проведення технічного навчання.

В службі порушуються вимоги наказу УЗ від 10.09.02 №454-Ц про затвердження Положення про технічне навчання працівників залізничного транспорту України, так в групі працівників служби не проводяться дублюючі технічні заняття з відсутніми, крім того не всі працівники служби охвачені технічним навчанням, зокрема не приймає участі начальник технічного відділу Покрова А.П..

Не затверджено та не погоджено план технічних занять на 2011рік. Планом тех. занять диспетчерського апарату служби не передбачено вивчення Інструкції з підготовки дистанцій сигналізації та зв’язку залізниць України до роботи в зимових умовах (ЦШ 0023).

Після проведення технічного навчання 29.07.10р. працівники бригади СЦБ ст. Шепетівка не отримали заліків по опрацьованим темам, порушені вимоги наказу від 10.09.02р. №454-Ц.

17. Пожежною та охоронною сигналізацією не обладнані службові приміщення: ДГА ст. Немерчі та Митки, КВП КТСМ ШЧ 4, будинку зв’язку ст. Трипілля-Дніпровське, пости ЕЦ ст. Біличи, Святошин та Вишневе.

У Фастівській дистанції 60% виробниче - технічних приміщень обладнані застарілою пожежне - охоронною сигналізацією.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 326 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...