Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exavatio recto-uterina



Exavatio vesico-uterina

Fossa ischio-analis

Fossa paravesicalis

Fossa ovarica

Сечо-кам’яна хвороба ускладнилася виходом камінця з нирки. На якому рівні сечовода, вірогідніше всього, він може зупинитися?

На межі черевної та тазової частин

В лоханці

В середній черевній частині

На 2 см вище впадіння в сечовий міхур

На 5 см вище тазової частини

Під час оперативного втручання на малому тазі жінки виникла необхідність перев’язати маткову артерію. Яке з утворень може бути випадково перев’язаним разом з нею?

Сечовід

Маткова труба

Кругла зв’язка матки

Внутрішня клубова вена

Сечівник

У чоловіка 40 років запалення яєчка ускладнилось його водянкою. Необхідне оперивне втручання. Яку з оболонок яєчка останньою розтинає хірург під час операції?

Парієтальний листок піхвової оболонки яєчка

М’ясисту оболонку

Внутрішню сім’яну фасцію

М’яз-підіймач яєчка

Зовнішню сім’яну фасцію

Хворого 65 років, прооперовано з приводу пухлини сечоводу. Під час операції виявлено, що пухлина проросла до брижі тонкої кишки. Який відділ сечових шляхів вражений пухлиною?

Черевний відділ сечоводу

Тазовий відділ сечоводу

Внутрішньостінковий відділ сечоводу

Лоханка нирки

Великі чашки

У вагітної жінки 29р., лікар-акушер визначив розміри таза. За допомогою циркуля була виміряна відстань між двома верхніми передніми клубовими остями. Який розмір великого тазу був визначений?





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 331 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...