Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Охорона поверхневих та підземних вод від забруднення та виснаження



Розділ 16.

ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА.

          Д.П.: Система водопостачання міста з Каховського водосховища.
         
         
          Розділ 16. ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА Літер Маса Масштаб
                   
Виконав МалаховаК.О.    
Керівник Друшляк О.Г.    
Консульт. К Консульт.ДЕЛ 2   Масс О.Н.     Лист Листів
Консульт.         ХДТУБА кафедра ВКГ гр. ВВ-51
       
Н.контр. Друшляк О.Г.    
                       

Вступ.

Розділ проекту “Охорона навколишнього середовища” складений у відповідності до Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища” стаття 51 “Екологічні вимоги до розміщення, проектування, будівництва, реконструкції, вводу до будівництва та експлуатацію підприємств, споруд та інших об'єктів”, у якій містяться правові норми “Проекти господарчої та іншої діяльності повинні містити оцінки її впливу на навколишнє середовище та здоров'я людини”, “Підприємства, установи, організації, діяльність яких пов'язана із шкідливим впливом на навколишнє середовище, незалежно від часу вводу їх у будівництво, повинні бути оснащеними спорудами, обладнанням та пристроями для очищення викидів та скидів”. Розділ складений у відповідності до ДБН А.2.2-1-2003 з урахуванням впливу на навколишнє середовище на період будівництва об’єкту, який проектується.

Охорона поверхневих та підземних вод від забруднення та виснаження.

Система водопостачання впливає на водні ресурси у результаті відбору води з Каховського водосховища для потреб господарчо-побутового та промислового використання. При цьому негативний вплив на оточуюче середовище полягає у тому, що:

а) при роботі водозабору відбувається загибель мальків, тому потрібні заходи з захисту риби;

б) на станції обробки води утворюються осади, для складування яких потрібні майданчики;

в) у результаті витоку води з водопровідних мереж відбувається підтоплення промислових майданчиків та населених пунктів;

г) вилучаються земельні ресурси під споруди водопроводів та магістральні водоводи за межами населених пунктів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 253 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...