Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

II. DEVELOPMENT. Міжнародне співробітництво в галузі захисту прав людини дуже важливе для виживання світу в цілому



Translation

Міжнародне співробітництво в галузі захисту прав людини дуже важливе для виживання світу в цілому. Протягом світової історії, особливо останніх двох століть, було підписано декілька декларацій та заключені міжнародні договори про права людини. Такі декларації та договори демонструють міжнародну увагу стосовно тих груп населення планети, що потребують особливого захисту їх прав та гідності. В різні часи було докладено певних зусиль людства стосовно підтримки прав людини – повна відміна рабства та праці рабів, захист прав жертв війни та військових, що поранені або хворі і вже не здатні до військової служби, надання рівних прав релігійним, мовним та расовим меншостям, знищення трудової дискримінації та примусової праці та інше.

На сучасному етапі, згідно з Конституцією нашої країни, права та свободи людини є невід’ємними і кожна особа наділяється ними вже за фактом свого народження та існування. Ці права захищаються і гарантуються Конституцією.

Find in the text the information on

A) changing the notion of human rights in the Constitution;

B) the bodies which guarantee the fundamental rights and freedoms stipulated by the Constitution.

A) Tell what personal non-property rights providing for the social existence of the physical entity are mentioned in the Civil Code of Ukraine;





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 265 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...