Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір теми та її затвердження



Кафедра обліку та аудиту в кредитних і бюджетних організаціях складає та затверджує тематику випускних робіт, які щорічно доповнюються з урахуванням змін, що відбуваються в законодавстві та практиці обліку, аудиту й аналізу.

Перелік рекомендованих тем наведено в додатку 3.

Тема випускної роботи вибирається студентами відповідно до переліку тематики у пропонованих методичних вказівках. Поряд із цим студентам надається право самостійно запропонувати тему випускної роботи, яка у рекомендованій тематиці не передбачена. Ця тема має бути погоджена з науковим керівником від кафедри, роз-
глянута й узгоджена завідувачем кафедри.

Остаточно вибрані студентами теми затверджуються наказом рек­тора університету.

Якщо одну й ту саму тему випускної роботи виявлять бажання писати кілька студентів, рішення приймає завідувач кафедри і науковий керівник, з огляду на рівень підготовки кожного студента, а також його ділові якості. А якщо випускна робота виконується з комплексної теми, враховується інтерес підприємств, установ, організацій-замовників.

Студенти, які хочуть затвердити чи уточнити назву або взагалі змінити тему, пишуть обгрунтовану заяву завідувачеві кафедри (додаток 1). Не дозволяється виконувати декільком студентам випускну роботу з однієї й тієї самої теми на базі одного підприємства, установи, організації.

Після того як студент остаточно вибрав тему, науковий керівник видає йому завдання на виконання випускної роботи і затверджує календарний графік її виконання. Форма такого завдання наведена в додатку 2.

Порушення строків виконання випускної роботи слугує підставою для можливого перенесення захисту роботи на наступний рік.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 197 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...