Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 6. а) відпускну ціну заводу-виробника;



Визначте:

а) відпускну ціну заводу-виробника;

б) ціну «франко-залізничий вагон»;

в) ціну FОB, СІF;

г) ціну «франко-покупець, включаючи мито» DDP.

Вихідні дані: витрати на виробництво і збут продукції – 20 грн.;прибуток – 25 %; перевезення до залізничної станції – 2 грн.; вартість послуг експедитора – 0,1 грн.; страхування при перевезенні по залізниці – 2 % від відпускної ціни; вартість навантаження у вагон – 0,5 грн.; фрахт до порту – 3 грн.; вартість вантажорозвантажувальних робіт із доставкою товару вздовж борту судна – 1,5 грн.; вартість доставки на борт судна і складування на судні – 2 грн.; витрати на документи – $ 2; витрати на коносамент – $ 3; морський фрахт до порту призначення – $ 12; страхування – 3% (від FОВ); вартість перевезення в порту призначення – $ 1,5; імпортне мито і формування документів – 15 % (від контрактної ціни (СІF)); вартість перевезення до місця знаходження покупця – $ 5.

Методичні рекомендації до виконання завдань: у завданнях передбачається розрахунок ціни на виріб, закуплений за кордоном. При розрахунку ціни потрібно враховувати витрати підприємства, пов'язані з митним оформленням, зберіганням товару на митниці, на складі підприємства, підготовкою до реалізації та реалізацією, іншими витратами та прибутком. Крім того, при розрахунку ціни в неї включаються всі види податкових платежів.

Рекомендована література

Основна література [14 - 23, 25, 28, 29]

Додаткова література [1, 7, 10]


ТЕМА 10. ВПЛИВ ПОДАТКІВ НА ПРОЦЕСИ ЦІНОУТВОРЕННЯ

План вивчення теми

1. Організація визначення ціни для цілей оподатковування.

2. Формування податків в ціні товарів.

3. Взаємодія цін товарів і податків на них.

Навчальні цілі:

Засвоєння, закріплення, поглиблення і систематизація знань про:

- вплив податків на процеси ціноутворення;

- формування податків в ціні товарів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 490 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...