Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Опис майна



що є __________________________________________________

(№ кімнати, приміщення)

№ п/п Найменування матеріальних засобів Інвентарний номер Кількість
       

Відповідальний

за збереження ________________________________

(посада, військове звання, підпис, прізвище)

"____"_________________200___ р.

Примітки:

1. Опис призначений для обліку майна (меблів, інвентарю та обладнання), що знаходиться в приміщенні (кімнаті) підрозділу, штабу, складу, клубу, парку, ангара, майстерні тощо.

2. Опис складається в одному примірнику і підписується особою, відповідальною за збереження майна в даній кімнаті, приміщенні.

3. У графі "Кількість" опису, що вивішується в кімнаті для зберігання зброї, зазначається кількість пірамід, шаф, ящиків, стендів, плакатів та іншого майна, що в ній знаходяться. У цій графі зазначаються також номери шаф і якою печаткою вони запечатані.

4. У разі зміни кількості предметів у кімнаті, приміщенні складається новий опис.

5. Розмір опису 210 х 297 мм або 148 х 210 мм.

6. Опис вивішується у заскленій дерев'яній рамці, на висоті 1,5 м від підлоги до його нижнього краю.

ОЦІНКА СТАНУ СЛУЖБИ ВІЙСЬК

Стан служби військ у військовій частині перевіряється і оцінюється відповідно до вимог наказу начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 02.03.2000 № 13 “Про затвердження Інструкції про порядок оцінки служби військ у Збройних Силах України” та наказу начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 01.09.2003 № 64 “Про внесення змін до наказу начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 02.03.2000 № 13”. Стан служби військ в органах управління та підрозділах Військової служби правопорядку у Збройних Силах України (з урахуванням особливостей виконання завдань за призначенням) перевіряється і оцінюється відповідно до вимог наказу начальника Військової служби правопорядку у Збройних Силах України – начальника Головного управління Збройних Сил України від 03.05.2006 № 107 “Про затвердження Методичних рекомендацій з організації служби в органах управління та підрозділах Військової служби правопорядку у Збройних Силах України”.

Перевірка стану служби військ здійснюється за такими показниками:

- робота командирів і органів військового управління (штабів) щодо керівництва службою військ;

- стан гарнізонної служби;

- стан вартової служби;

- стан внутрішньої служби.

Стан служби військ частини (підрозділу) та їм рівних оцінюється:

«задовільно», якщо всі показники оцінено не нижче ніж «задовільно»;

«незадовільно», якщо не виконано умови на оцінку «задовільно».





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 3189 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...