Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до прийняття посади



Прийняття посади є відповідальним моментом службової діяльності кожної посадової особи, особливо для офіцера-випускника військово-навчального закладу. З цього моменту починається служба у військах та утвердження командирського авторитету.

Прийняття посади, як і кожна відповідальна робота, вимагає відповідної підготовки.

Підготовка до прийняття посади починається зразу ж після отримання наказу про призначення і охоплює:

· вивчення своїх штатно-посадових обов’язків згідно зі Статутом внутрішньої служби, відповідним бойовим статутом та керівництвом з експлуатації техніки, яка буде доручена;

· знайомство з порядком ведення господарства підрозділу;

· вивчення необхідних керівництв і інструкцій;

· ознайомлення з бойовим призначенням підрозділу, з його організаційно-штатною структурою та озброєнням, а також з особливостями бойової та гуманітарної підготовки, з організацією служби військ у військової частині.

Можуть бути випадки, коли випускникові, призначеному на певну посаду, не буде надана можливість ознайомитись з вищевказаними питаннями до приїзду у військову частину. В цих умовах його підготовка до прийняття посади буде проходити безпосередньо у військової частині, відразу після прибуття до нового місця служби.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 913 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...