Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновок. Характерною рисою сучасності є стрімкий науково-технічний прогрес, що вимагає від менеджерів і бізнесменів значного підвищення відповідальності за якість



Характерною рисою сучасності є стрімкий науково-технічний прогрес, що вимагає від менеджерів і бізнесменів значного підвищення відповідальності за якість прийняття розв'язків. Це основна причина, яка обумовлює необхідність наукового прийняття управлінських розв'язків.

За допомогою цього продукту можна аналізувати великі масиви даних. В Excel можна використовувати більш 400 математичних, статистичних, фінансових і інших спеціалізованих функцій, зв'язувати різні таблиці між собою, вибирати довільні формати подання даних, створювати ієрархічні структури. У цій роботі знайшло своє відображення вивчення текстового редактора Excel, його особливості, функції та можливості застосування. Під час роботи з даними в електронних таблицях, я здобула додаткові знання про автозаповнення комірок, введення даних інтервального типу. А ще мною було здобуто, механічні навики, щодо побудови різних видів діаграм, їх подальшого розміщення та застосування взагалі. Як на мене, робота з табличним процесором Excel, формує в людини додаткову базу знань що до роботи з різними групами статистичних чи економічних показників. Адже людина може планувати на майбутнє, розробляти грандіозні фінансово-економічні проекти, які в недалекому майбутньому можуть принести позитивний результат. Лише людина є володарем інформації, і лише остання демонструє її всеосяжність. Найчастіше таблиці використовуються не тільки для обчислення потрібних результатів, але і для оформлення їх у належному вигляді.

Виходячи з усього вищесказаного, можна зробити висновок, що програму Microsoft Excel цілком можна використовувати як просту базу даних. Дані тут організовані у вигляді рядків і стовпців, що відповідає полям і записам в "справжній" базі даних, є засоби фільтрації, сортування і навіть створення і виконання запитів до зовнішніх джерел даних. Крім того, застосування Visual Basic for Application як мови для розробки макросів і додатків в Excel робить застосування цієї програми як базу даних ще привабливіше. Але, хотілося б ще раз підкреслити, що для баз цих великих розмірів, а також таких баз даних, які потребують підвищені вимоги до захисту і цілісності своїх даних Excel не застосовується. Електронні таблиці Microsoft Excel - незамінний помічник у щоденній роботі. Вони відрізняється від інших зручністю роботи; легкістю в освоєнні, з яким справиться і починаючий користувач; різноманіттям корисних у щоденній роботі функцій і прийомів роботи.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 259 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...