Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація та економіка фармації



Контрольна робота № 1

Варіант контрольних запитань та завдань №_____

Студента(ки) ____ курсу, групи № ___заочної форми навчання КМУ УАНМ

Факультету________________________________________________________

Номер залікової книжки №___________________________________________

__________________________________________________________________

(Прізвище, Ім’я, по-батькові)

Домашня адреса____________________________________________________

Місце роботи, посада _______________________________________________

Варіанти контрольних питань і завдань вказані в методичних вказівках до контрольної роботи.

Відповіді на питання писати розбірливо, залишати місце для зауважень рецензента. В кінці роботи необхідно навести список використаної літератури, вказати дату написання і поставити власний підпис. Відповіді на контрольні питання і завдання представляти одночасно.

Контрольна робота рецензується викладачами кафедри організації та економіки фармації, призначеними завідувачем кафедри. Контрольна робота в комплексі оцінюється: «зараховано», «зараховано з зауваженнями» і «не зараховано».

Не зараховані і зараховані з зауваженнями роботи з рецензією повертаються студенту. У випадку не зарахування роботи студент повинен виконати всі завдання заново і разом з попередньою роботою представити на повторне рецензування. Відповіді і доповнення до роботи, яка оцінена з зауваженнями, в письмовому вигляді представляється студентом під час співбесіди з рецензентом напередодні сесії.






Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 491 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...