Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання для семінарських занять – 8 год



Тема 1: Поняття права інтелектуальної власності

Історія становлення та розвитку правової охорони результатів ін­телектуальної власності. Загальна характеристика основних теорій у сфері права інтелектуальної власності. Поняття та зміст права інтелектуальної власності. Поняття твор­чої діяльності та її результатів. Право інтелектуальної власності в об’єктивному та суб’єктивному розумінні. Співвідношення понять інтелектуальна власність та власність.

Підстави виникнення (набут­тя) права інтелектуальної власності.Види права інтелектуальної власності. Особисті немайнові та майнові права інтелектуальної власності. Результати творчої діяль­ності як об’єкти правовідносин у сфері інтелектуальної власності. Інші результати діяльності як об’єкти права інтелектуальної влас­ності. Права інтелектуальної власності на об’єкт, створений у зв’язку з виконанням трудового договору. Права інтелектуальної власності на об’єкт, створений за замовленням. Використання об’єкта права ін­телектуальної власності. Передання майнових прав інтелектуальної власності. Здійснення права інтелектуальної власності, яке належить кільком особам. Строк чинності прав інтелектуальної власності.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...