Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Система категорій



Система категорій – це набір понять і визначень, які виокремлюють даний предмет у загальній структурі підготовки фахівця.

До основних понять і визначень відносяться:

1. Підприємство – це система, яка функціонує з метою: забезпечення соціальної сфери продуктами, робочими місцями, відрахуваннями в бюджет.

2. Системний підхід – відокремлення даного підприємства із множини

підприємств за певною ознакоє.

3. Зовнішнє оточення підприємства – сукупність різних систем та їх компонентів, які обмінюються з підприємством ресурсами, в тому числі і інформацією.

4. Внутрішні фактори – це складові частини самої системи і структури, рівень менеджменту, маркетингу, логістики та інше, які формуються в середині системи.

5. Маркетингове забезпечення закупок – комплекс заходів на ринку збуту для визначення обсягів, інтенсивності та термінів закупок.

6. Якість плану – набір параметрів плану, що відповідає принципам і науковим підходам до планування і що забезпечує мінімальне відхилення запланованих значень параметрів від фактичних.

7. Оптимальне рішення – найбільш ефективне з усіх альтернативних варіантів рішення по будь – якому критерію оптимізації для даної ситуації.

8. Організаційно – технічний рівень підприємства – компонент, що характеризується НТП, інноваційною політикою, відповідністю технології вимогам сучасності.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...