Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Анотація. Розглядаючи питання даної теми, необхідно дати характеристику організації виробництва, з’ясувати завдання та типи організації виробництва



Розглядаючи питання даної теми, необхідно дати характеристику організації виробництва, з’ясувати завдання та типи організації виробництва. Необхідно звернути увагу на поняття та структуру виробничого циклу, а також види руху предметів з операції на операцію.

При розгляді наступного питання необхідно вивчити види методів організації виробництва: потоковий та не потоковий; обчислення основних параметрів потокової лінії.

Крім того необхідно розглянути види та характер інфраструктури на підприємствах та її вплив на результати господарської діяльності підприємства. Закріпити знання про суть капітального будівництва, його значення та способи проведення. Формувати вміння самостійно робити висновки з вивченої теми.

Готуючись до питань практичного заняття, необхідно розкрити наступні напрями:

.Þ Обчислення тривалості виробничого циклу.

.Þ Обчислення тривалості технологічного циклу:

- при послідовному русі предметів праці з операції на операцію

- при паралельному русі предметів праці з операції на операцію

- при паралельно-послідовному русі предметів праці з операції на операцію

.Þ Визначення основних експлуатаційних параметрів різних типів

потокових ліній:

- такт потокової лінії

- темп потокової лінії

- ритм потокової лінії





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...