Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні вимоги ДО виконання контрольної роботи. Сучасне сьогодення, поява нових форм господарювання, нагальність удосконалення соціально-економічного розвитку



ВСТУП

Сучасне сьогодення, поява нових форм господарювання, нагальність удосконалення соціально-економічного розвитку, поширення глобальних тенденцій, прагнення інтегруватися у світове співтовариство потребує постійного оновлення економічних знань, наукового обґрунтування тенденцій і закономірностей економічного розвитку.

Вміння грамотно орієнтуватися та послідовно аналізувати економічні процеси, з якими кожна людина зустрічається на протязі всього свого життя, вирішувати питання щодо індивідуального та суспільного задоволення різноманітних потреб є важливим з точки зору постійного прагнення людини поліпшити свій добробут, збільшити рівень та якість життя тощо.

У цілому економічна освіта – це найбільше надбання сучасного суспільства, яке допомагає студентам оволодіти глибокими теоретичними знаннями з проблем ринкової економіки, закономірностей та суперечностей її розвитку, формування сучасного економічного мислення та вміння розуміти природу того економічного середовища, яке сьогодні складається в Україні, і перспектив його соціально-економічних перетворень.

Для значної частини населення більшість економічних термінів та понять не лише абстрактні категорії суто економічної теорії, а й наповнені глибоким змістом явища, що позначаються на їхньому повсякденному житті.

Дисципліна «Економічна теорія» - це своєрідний фундамент, з якого починається знайомство, а надалі й глибоке осмислення економічних категорій, явищ та процесів. Вона формує уяву щодо поточного стану соціально-економічного розвитку держави, дає можливість відстежити динамічні зміни, які відбуваються в економічному житті нашої країни та добитися високих успіхів, впроваджуючи свої знання, досвід та навички в професійну діяльність.

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

З «Економічної теорії» виконується контрольна робота.

Контрольна робота складається з чотирьох різноманітних завдань, що відповідає індивідуальному варіанту, номер якого визначається за двома останніми числами номера залікової книжки студента (таблиця 1).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 176 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...