Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні методичні рекомендації



МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА ОБЛІКУ І АУДИТУ

Рег. № ____________

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

та тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання

з дисципліни «Облік у бюджетних установах»

для студентів 3 курсу

напряму підготовки 6. 030509 «Облік і аудит»

галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво»

факультету економіки

ХЕРСОН 2010

Методичні рекомендації та тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання з дисципліни «Облік у бюджетних установах».

Укладач: О.М. Єремян, кількість сторінок - 63с.

Рецензент: Т.М.Чебан, к.е.н, доцент

ЗАТВЕРДЖЕНО

На засіданні кафедри обліку і аудиту

Протокол № 3 від «13» 10 2013 р.

Зав. кафедри

ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Курс «Облік у бюджетних установах» є складовою завершального блоку навчальних дисциплін при підготовці майбутніх спеціалістів – бухгалтерів.Студенти заочної форми навчання по даному курсу виконують контрольну роботу.

Мета контрольної роботи з курсу «Облік у бюджетних установах» – закріплення знань, набутих під час вивчення теоретичного матеріалу.

Контрольна робота складається з двох частин:

1. Необхідно сформулювати відповідь на теоретичні питання згідно залікової книжки студента;

2. Виконати практичні завдання, розроблені по темам курсу згідно свого варіанту, який обирається за таблицею у кінці завдань, згідно зі списком студентів у групі.

При написані контрольної роботи слід додержуватись наступних вимог:

- відповіді на теоретичні питання слід давати повними, чіткими, які б виражали розуміння студентом учбового матеріалу;

- перед виконанням кожного практичного завдання студент повинен ґрунтовно засвоїти теоретичний матеріал відповідної теми;

- подавати розгляд практичних задач з докладними поясненнями;

- за результатами розв'язання задач зробити необхідні висновки.

Контрольна робота виконується в зошиті, оформлюється акуратно. В роботі студент вказує і виконує свій особистий варіант.

Виконана в повному обсязі контрольна робота висилається на перевірку в університет, чи особисто здається на кафедру обліку і аудиту для перевірки і захисту. Виконання контрольної роботи оцінюється у 15 балів.

Контрольна робота підлягає перевірці викладачем та допуску по захисту. Якщо робота виконана не вірно, вона підлягає поверненню на доробку. Захист контрольної роботи проводиться шляхом співбесіди і оцінюється у 25 балів.

Успішне виконання контрольної роботи є обов’язковим видом робіт, що являється допуском до підсумкового контролю. Підсумковий контроль знань здійснюється у формі іспиту, який проводиться письмово і оцінюється у 60 балів. Тобто, студент протягом вивчення дисципліни максимально може отримати 100 балів внутрішньої 100-бальної шкали ХНТУ, що відповідає оцінці «відмінно» за національною шкалою.

Загальний розподіл балів, що присвоюються студенту з дисципліни за результатами поточного і підсумкового контролю представлений в таблиці 1.

Таблиця 1

Розподіл балів, що надаються студенту заочної форми навчання





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...