Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Бухгалтер - серце компанії



Ці фахівці затребувані завжди і скрізь. Бухгалтер серце компанії. Запорука успіху правильно функціонуючої компанії на 70% залежить від налагодженого бухгалтерського обліку. Саме цим і пояснюється споконвічний дефіцит вищеназваних професіоналів. Бухгалтер зі знанням англійської мови може претендувати на вдвічі більшу зарплату. При пошуку бухгалтера найкраще покладатися на рекомендації колишніх працедавців та репутацію, зароблену ним за час своєї попередньої роботи. Знайти головного бухгалтера, якому можна довірити відповідальну справу компанії дійсно нелегко. Адже мова йде не тільки про професіоналізм фахівця, але й про його особисті якості, такі як сумлінність, уважність тощо. Майбутньому роботодавцю варто провести тестування претендента на предмет знання з питань бухгалтерії, теоретичного та практичного характеру.

Найбільш високо цінуються бухгалтери у виробничій сфері. Це пояснюється складним циклом отримання кінцевого продукту, кожен етап якого супроводжується певною фінансовою операцією.

Крім бухгалтерів, сьогодні великим попитом на ринку користуються фінансисти, не з чуток знайомі з міжнародними стандартами фінансової звітності, за якими працює все більша кількість українських компаній. Щоб отримати посаду внутрішнього аудитора або фінансового контролера, особа, яка шукає роботу, повинна обов'язково мати кваліфікацію АССА, САР/СІРА або інші. Вона повинна буди відповідальною та організованою. Адже бухгалтер не має права забувати або втрачати документи, а також здавати звітність несвоєчасно. Фахівець має володіти математичними здібностями, оскільки доведеться постійно працювати з цифрами, і помилка тут дорого коштує - в самому прямому значенні. Робота з документами, звітами вимагає високої концентрації уваги. Бажано також мати хорошу пам'ять, розвинене логічне мислення.

Більшість фахівців у галузі бухобліку схиляються до того, що їхня професія не вимагає надприродних здібностей. Головне те, щоб вона подобалася. Якщо обчислення та паперова робота не наводять на вас нудьгу - вперед! За даними столичних рекрутингових агентств, напрямок «Бухгалтерія» постійно користується попитом. Бухгалтерська освіта потрібна в фінансово-кредитних установах, страхових компаніях, податково-бюджетних та державних органах, на промислових підприємствах, у спільних і торгівельних компаніях на посадах керівників підприємств, головних бухгалтерів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 188 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...