Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 2.4



Необхідно.

Вибрати із запропонованого переліку активів підприємства:

– матеріальні, нематеріальні і фінансові

– оборотні, необоротні

– абсолютно ліквідні, ліквідні, малоліквідні

Вихідні дані до завдання.

Варіант 1 (підприємство умовне).

Капітальні вкладення, інструменти, авторські права, незакінчена технологічною обробкою продукція у цехах, малоцінні та швидкозношувані предмети, бухгалтерські комп'ютерні програми, транспорт підприємства, будівлі, готова продукція, сировина і матеріали, збитки, запасні частини, товарний знак фірми, надані підприємством послуги, патенти, цінні папери, кошти на рахунках у банку, витрати майбутніх періодів, товари на складі, дебіторська заборгованість.

Варіант 2 (кондитерська фабрика).

Сироп малиновий, бухгалтерська програма 1–С, приміщення цеху з виготовлення кондитерських виробів, фабрична котельня, нараховані суми відрахувань податку на прибуток до бюджету, збитки від стихійного лиха, мед натуральний, масло вершкове, ліцензія на право виготовлення дитячого харчування, інструменти, зефір на складі готової продукції, торти ''Київські каштани», цехові електрокари, транспортер на складі сировини, кошти на поточному рахунку в банку «Аваль», горіхи лущені, готівка в касі підприємства, фасувальні верстати, електропечі, директорська легківка, комп'ютери, заборгованість підзвітних осіб, довгострокові фінансові інвестиції.

Методичні вказівки. Завдання виконайте у таблицях такої форми:





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 160 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...