Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливості експлуатації кухні кп-125м (кп-125)



Перед початком готування їжі необхідно підняти і закріпити верхня ланка труби. Установити обробний стіл у спеціальні кронштейни на рамі шасі. Установка намету проводиться в тім же порядку, що й у кухні КП -130, за винятком того, що середня стійка встановлюється в підставу, яка приварена до кип'ятильника, а кутові стійки - на кронштейни, приварені до рами шасі.

Перед готуванням їжі кожен казан заповнюється водою не менше 50% його місткості, але не більш 50 л, а кип'ятильник - не більш 115 л-. Казани перед установкою до жарових шаф закривають кришками і щільно притискають до горловини казана задраюванням. Установлюються казани в шафу так, щоб фіксатори казана потрапили в уловлювачі, а дверцята шаф вільно закривалися і фіксувалися запорами. З жарової шафи казани висувають спеціальною ручкою. Перед відкриванням кришки казана треба підняти паровипускний клапан і випустити пару, задраювання відвертають поступово.

Порядок розміщення казанів і листа в жарових шафах визначає кухар. При цьому необхідно враховувати, що нагрівання жарових шаф, розташованих поруч із секцією кип'ятильника, відбувається більш повільно. Тому в ці шафи доцільно поміщати казани для варіння других страв.

Необхідно стежити, щоб вода або їжа при кипінні не вихлюпувалася з казанів на плити шаф, тому що це може привести до розтріскування (розривові) плит.

При необхідності казани з готовою їжею можуть бути вийняті з жарових шаф, установлені поза кухнею і накриті яким-і або підручним матеріалом для збереження їжі в гарячому стані. У цей же час при необхідності кухня може бути використана для приготування додаткової їжі в посуді, що є в наявності з розрахунку для постачання великої кількості особового складу.

Вода в кип'ятильнику закипає раніш, ніж у казанах, що створює можливість частково використовувати неї для господарських нестатків..

Паливні баки заповнюють рідким паливом у кількості не більш 35 кг. Перед заливанням палива в паливних баках скидають тиск шляхом відкриття краника для випуску повітря, а потім роблять заливання палива через лійку з фільтром.

Порядок установки каркасного намету:

розгортається середня стійка в опорну втулку, розташовану на кронштейні ресивера;

піднімається труба;

установлюються 4 кутові стійки і з'єднуються поперечними;

розгортається намет на встановлений каркас, пропускається в проріз труби і надіваються люверси на наконечники стійок;

забиваються в ґрунт коли строго по діагоналі проти кутів намету на відстані 1,5-2 м;

закріплюються натяжки за кутові петлі верха намету і коли;

пристібається бічна стінка до верха намету і застібаються клеванти;

натягаються натяжки так, щоб верх намету був рівномірно натягнутий;

установлюються металеві вставки димового отвору і рама вікна;

натягається за допомогою центральної стійки середня частина верха намету;

закріплюються поли намету приколишами до ґрунту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 614 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...