Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

При здійсненні нічного маршу



Особовому складу з 1-1,5 години до початку руху видається гаряча вечеря і продукти проміжного харчування за рахунок денної норми. Усі інші приймання їжі організовуються вранці та в обід під час привалу і денного відпочинку.

Після видачі їжі необхідно негайно вимити котли, заповнити їх водою, поповнити запас води і палива, так як у ході руху виконати ці роботи неможливо, тому що кухні відстануть від батальйонної колони і не зможуть її наздогнати.

Постам, які регулюють на маршруті, гаряча їжі доставляється на машинах і мотоциклах у термосах.

Забезпечення харчуванням відставших від колон окремих військовослужбовців (водіїв автомашин, БТР, а також особовому складу, який слідує на них) проводиться шляхом видачі їм ЗВНСП із запасів, які створюються за вказівкою начальника продовольчої служби у технічному замиканні колони.

Поповнення рухомих запасів продовольства під час маршу проводиться в районах привалів і денного (нічного) відпочинку автомобільним, а коли необхідно і повітряним транспортом. Для поповнення запасів води використовуються автоцистерни (АЦПТ-4,1, АЦПТ-5,0, АВЦ-2,8).

Таким чином, режим і планування харчування на марші залежить від умов його здійснення. Їжа готується, як правило, із консервованих і концентрованих продуктів та видається особовому складу три рази на день на привалах. У тому випадку, якщо по умовам маршу нема можливості готувати і видавати гарячу їжу три рази на день, вона готується два рази на день з видачею проміжного харчування.

В польових умовах не планується і не готуються холодні закуски, соус, третя солодка страва.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 385 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...