Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Експлуатація машин для формування котлет



Машини встановлюються на столі і не вимагають ніякого закріплення. Електромонтаж виконується згідно з діючими правилами і нормам вмикання електросилових установок даної потужності і мірам техніки безпеки. У машинах не передбачене розміщення запобіжників, тому вони обов'язково повинні монтуватися на розподільному щиті. При підключенні електродвигуна в мережу з машин знімаються шнек, кришка стола із завантажувальними бункерами, формуючий стіл і забезпечується обертання вала формуючого стола проти ходу годинникової стрілки, якщо дивитися на вал зверху. Провід заземлення підключається до пакетного вимикача. Перед початком роботи перевіряється правильність зборки машини, кріплення всіх деталей і машина випробується на холостому ходу. Якщо машина справна, завантажувальний бункер заповнюється фаршем, а в котлетоформовочній машині МКФ-2240 у бункер для сухарів засипаються дрібні сухі панірувальні сухарі. Для приймання виробів поруч із машиною встановлюються лотки, посипані панірувальними сухарями. Потім включається електродвигун і проводиться установка необхідної маси котлети обертанням регулювального гвинта. Маса котлети визначається зважуванням на терезах. Після установки точної маси виріб знімають лопаточкою із прийомного лотка й укладають непанірованою стороною на підготовлені лотки. Напівфабрикати, виготовлені на автоматі АК2М-40, зверху посипають панірувальними сухарями. Завантаження фаршу в бункер при роботі на машині МФК-2240 може проводитися на ходу. Після закінчення роботи проводиться часткове розбирання машини. Знімаються лопатковий шнек, бункери, скидач і формуючий стіл, які ретельно промиваються гарячою водою і після просушування всі місця які труться і піддані корозії змазуються харчовим несолоним жиром. Корпус машини протирається вологою тканиною. Заміна автотракторного трансмісійного мастила в редукторі проводиться при профілактичному розбиранні машини не рідше одного разу в рік. Одночасно шарикопідшипники електродвигуна змазуються консталіном. Мастило шарикопідшипників валів (солідол) міняється не рідше одного разу в шість місяців. Поверхня копіра змазується машинним мастилом щораз перед початком роботи. Фланець і напрямна поршнів стола змазуються харчовим несолоним жиром один раз в тиждень. Після змащення поршні встановлюються на місце і регулюються запідлице зі столом.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 476 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...