Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення електронної скриньки



1. Запустити браузер.

2. В рядку адреси задати адресу поштового сервера.

3. Клацнути на кнопку РЕГИСТРАЦИЯ (Получить новый ящик)

4. Перечитати та прийняти договір.

5. Заповнити ВСІ пункти запропонованої анкети. При введенні імені врахувати, що ім’я скриньки повинно бути вказано з урахуванням мови та регістру, а пароль має бути простим, таким що легко запам’ятовується.

6. Після заповнення анкети користувача натиснути кнопку ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ та отримати власну електронну скриньку (Вона буде мати назву типу [email protected] або [email protected]).

Перевірка вмісту поштової скриньки та написання нового повідомлення відбувається за допомогою переходу на вкладки ВХОДЯЩИЕ та СОЗДАТЬ НОВОЕ.

Для того щоб відправити нове повідомлення, потрібно вказати адресу електронної поштової скриньки адресата, тему повідомлення, написати власне повідомлення. Можна прикріпити до повідомлення один або кілька файлів з вашого комп’ютера: під областю повідомлення знаходиться рядок ВЛОЖИТЬ або ПРИКРЕПИТЬ.

Для видалення непотрібних отриманих повідомлень використовується КОРЗИНА, куди ви можете тимчасово видалити такі повідомлення або потім видалити їх без відновлення.

Після реєстрації своєї електронної поштової скриньки, для того, щоб зайти до неї, потрібно лише вказати ім’я та пароль (внесені вами до анкети при реєстрації) та натиснути кнопку ВОЙТИ або Enter на клавіатурі.

Для збереження знайденої в мережі інформації використовують пункт контекстного меню знайденого об’єкта СОХРАНИТЬ ОБЬЕКТ КАК… або (якщо це текст) його можна скопіювати до нового документу MS WORD. Малюнки варто зберігати за допомогою пункта СОХРАНИТЬ РИСУНОК КАК... з контекстного меню цього малюнка.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...