Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Практична цінність



Отримано свідоцтво про реєстрацію авторського права на комп’ютерну програму “Захист програмних продуктів” (Андрущенко Д.М., Козіна Г.Л.).

Отримано деклараційний патент на корисну модель «Пристрій для виміру та визначення параметрів вимірних передатних функцій нелінійних систем» (С.П. Гулін, О.С. Гулін, В.П. Дмитренко).

Розроблено протокол сліпого підпису на еліптичних кривих над скінченим векторним полем, що може бути застосований в системах електронного голосування.

Розроблені методика та алгоритм синтезу передаточних функцій цифрових фільтрів з лінійними фазо-частотними характеристиками на основі ФНЧ-прототипів з монотонними частотними характеристиками в смузі пропускання дозволяють суттєво підвищити якість синтезу передаточних функцій та оптимізувати процес отримання передаточних функцій цифрових фільтрів з лінійними ФЧХ. Як правило, в порівнянні з традиційними методиками, ця дає виграш в якісних показниках при меншій кількості ланцюгів фільтрів. Спрощується (формалізується) процес одержання передаточної функції.

Надані практичні рекомендації по практичному використанню локаторів нелінійності для підрозділів органів внутрішніх справ МВС України.

Модуль криптографічного захисту для навчальної системи Інтернет-банкінга виконується у вигляді програмної аплікаці. Призначення – контроль доступу до сховища ключів користувача системи та підписання даних, що отримані від нього в електронному вигляді при роботі з браузера.

Як складова частина навчальної системи Інтернет-банкінга розроблений модуль може бути використаний у навчальному процесі, зокрема під час проведення лабораторних робіт з дисциплін на кафедрі "Захист інформації".

Результати, що були отримані під час дослідження схем ЕЦП для ідентифікації мобільних пристроїв та особливостей тестування безпеки, дозволяють визначити додаткові вимоги та можливості подібних систем, скласти план робіт по тестуванню модуля захисту.

Проведена чергова модернізація програми для розрахунку електромагнітних полів випромінюючих об’єктів, поверхня яких замінюється сітковою моделлю.

На підставі теоретичних та практичних досліджень розроблений лабораторний стенд для досліджень звукоізолюючих властивостей листових будівельних матеріалів. Лабораторна робота виконується студентами всіх форм навчання з дисциплін «Фізико-технічні методи захисту інформації» та «Методи та засоби технічного захисту інформації».

Запропоноване представлення груп кос дає можливість реалізувати криптографічні схеми асиметричного шифрування та розподілу ключів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...