Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота №3. Тема. Виконання задачі в декількох потоках в ОС Windows



Тема. Виконання задачі в декількох потоках в ОС Windows

Мета. Навчитись реалізовувати розпаралелювання алгоритмів за допомогою багатопо-точності в ОС Windows з використанням функцій WinAPI.

Завдання.

1. Реалізувати заданий алгоритм в окремому потоці.

2. Виконати розпаралелювання заданого алгоритму на 2, 4, 8 потоків.

3. Реалізувати можливість зміни пріоритету певного потоку.

4. Результати виконання роботи відобразити у звіті.

Індивідуальні завдання.

  1. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «бульбашка». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

2. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «бульбашка». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

3. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «вставки». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

4. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «вставки». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

5. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «вибірки». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

6. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «вибірки». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

7. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «злиття». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

8. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «злиття». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

9. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «швидкого сортування». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

10. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «швидкого сортування». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

11. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку зростання за допомогою методу «сортування Шелла». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

12. Створити масив N елементів і відсортувати його елементи у порядку спадання за допомогою методу «сортування Шелла». Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

13. Створити масив N елементів. В окремому потоці виконати лінійний пошук заданого елемента. Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

14. Створити масив N елементів. В окремому потоці виконати двійковий пошук заданого елемента. Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

15. Створити масив N елементів. В окремому потоці виконати пошук найменшого елемента без сортування масиву. Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

16. Створити масив N елементів. В окремому потоці виконати пошук найбільшого елемента без сортування масиву. Елементи масиву згенерувати випадковим чином за допомогою вбудованих функцій.

17. Реалізувати пошук файлів та каталогів у заданому місці за заданим шаблоном. Результати виводити таким чином, що першими повинні бути каталоги, а після них – файли. Каталоги і файли повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

18. Реалізувати пошук файлів за заданим вмістом. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

19. Реалізувати пошук файлів за заданим розміром. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

20. Реалізувати пошук файлів та каталогів за заданою датою останньої зміни. Результати виводити таким чином, що першими повинні бути каталоги, а після них – файли. Каталоги і файли повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

21. Реалізувати пошук файлів та каталогів за заданими атрибутами. Результати виводити таким чином, що першими повинні бути каталоги, а після них – файли. Каталоги і файли повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

22. Реалізувати пошук ідентичного за вмістом файлу. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

23. Реалізувати пошук ідентичного за роміром файлу. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

24. Реалізувати пошук ідентичного за датою останньої зміни файлу. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.

25. Реалізувати пошук ідентичного за атрибутами файлу. Назви файлів повинні бути відсортовані в алфавітному порядку.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 595 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...