Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Показники обіговості запасів залізобетонних виробів



Товар Середньорічний запас, т Реалізація
А    
Б    
В    

Задача № 25

Підприємству у плановому році необхідно виконати ремонтні роботи на суму 20 тис. грн. Із звітних даних попередніх років відомо, що частка матеріальних витрат у загальній вартості ремонтних робіт становить 50 %. Визначити потребу в лакофарбових матеріалах, якщо в загальних витратах матеріальних ресурсів на них припадає 18 %, а їх планова ціна — 45 грн. за 1 м3.

Задача № 26

На підприємстві з неперервним циклом виробництва середньодобові надходження і відвантаження виробу А на склад і зі складу готової продукції становлять відповідно 1600 і 1200 шт. Час перебування продукції на складі від моменту надходження до моменту відвантаження — в середньому 8 діб. Оптова ціна одного виробу — 10 грн. Визначити норматив запасів готової продукції в натуральному і грошовому виразах, а також у днях обіговості.

Задача № 27

За даними таблиці 10 розрахувати показники обіговості запасів взуття за кожним видом товару — коефіцієнт обіговості (разів) і час обігу запасів (діб).

Таблиця 10

Показники обіговості запасів взуття

Товар Середньорічний запас, тис. Реалізація
А    
Б    
В    

Задача № 28

На підприємстві середньодобові надходження і відвантаження виробу А на склад і зі складу готової продукції становлять відповідно 400 і 200 шт. Час перебування продукції на складі від моменту надходження до моменту відвантаження — в середньому дві доби. Оптова ціна одного виробу — 17 грн. Визначити норматив запасів готової продукції в натуральному і грошовому виразах, а також у днях обіговості.

Задача № 29

На підприємстві планується виробити товарної продукції на суму 58 млн. грн. На початок року залишки нереалізованої продукції очікуються в розмірі 3,8 млн. грн.; до кінця року їх величина повинна становити 30 діб. Визначити плановий обсяг продукції, яка реалізується.

Задача № 30

За даними таблиці 11 розрахувати показники обіговості запасів з кожного товару — коефіцієнт обіговості (разів) та час обігу запасів (діб).

Таблиця 11





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 601 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...