Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відношення керівника до держ.служби Чи виявлено порушень з ознаками корупційних дій



При формуванні справи необхідно дотримуватись правил послідовності.

Спочатку розміщуються внутрішній опис справи та інформаційна карта про результати ревізії. Внутрішній опис має наступну форму:

ВНУТРІШНІЙ ОПИС

документів справи № ________

№ з/п Індекс документа Дата документа   Заголовок документа Номери аркушів справи Примітка
           

Разом _________________________________________________________документів

(цифрами і літерами)

Кількість аркушів внутрішнього опису _________________________

(цифрами і літерами)

Посада особи,

яка склала внутрішній

опис документів справи Підпис Розшифровка підпису

Дата

Надалі розміщується:

- листування з підприємством, установою чи організацією, що ревізувалась про виконання наданих пропозицій або обов’язкових вимог по усуненню виявлених порушень та недоліків у роботі; протоколи нарад; плани заходів; накази по розгляду матеріалів ревізії на об’єктах, що ревізувались.

- копії рішень відповідних органів про застосування фінансових санкцій згідно вимог Бюджетного кодексу, документів про ініціювання зазначених санкцій органами ДФІ, платіжних доручень про перерахування коштів у бюджет, квитанцій про оплату амін.штрафів та протоколів і постанов про їх накладення, документів про відшкодування (поновлення) виявлених збитків.

- листи Верховній Раді України, Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерству фінансів, іншим органам виконавчої влади та самоврядування, правоохоронним органам.

Після цих документів розміщується Контрольний лист, за допомогою якого керівник відділу контролює якість проведення контрольного заходу(ревізії), дотримання встановлених термінів його проведення, своєчасність реалізації матеріалів, тобто здійснює контроль за ходом виконання ревізії. Він має форму:

КОНТРОЛЬНИй ЛИСТ

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ РОБОТИ
   
Погодження до передачі акта (довідки) на підпис керівнику об’єкта контролю  
Погодження акта (довідки) до передачі на підпис керівнику об’єкта контролю за винятком:  

В хронологічному порядку розміщуються:

1. Направлення на проведення ревізії;

2. листи, доручення, постанови правоохоронних органів та органів влади (або завірені належним чином копії), на підставі яких проведено ревізію;

3. Програма ревізії;

4. Робочий план ревізії;

5. Висновок керівника ревізійної групи щодо зауважень або заперечень до акту ревізії, форму якого затверджено наказом ГоловКРУ від 18.01.2006 за №18: матеріали завершених ревізій, після підписання акту керівництвом об’єкта контролю та його реєстрації, протягом 3-х робочих днів розглядаються та приймаються начальниками галузевих відділів ДФІ, або особами, що їх заміщують, які готують висновки на них та погоджують їх з начальником або заступником начальника ДФІ відповідно до розподілу обов’язків.

Погоджено:

Начальник, (заступник) начальника

ДФІ в Харківській області

____________ __________

(підпис) (П.І.Б.)

“ ____ ” ___________ 200__ року





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...