Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Реалізація незаконного добутих (заготовлених) природних ресурсів або продукції, що з них вироблена



Вся незаконно добута продукція полювання, рибальства та недеревні рослинні ресурси терміново здаються в торговельну мережу дл? реалізації населенню, риба може здаватись на рибоприймальні пункти рибодобувних організацій чи підприємств, про що видається квитанція, яка засвідчує цей М факт. У випадках, коли здати на реалізацію в торговельну мережу незаконно

добуті (заготовлені) природні ресурси або продукцію, що з них вироблена, з будь-яких причин неможливо чи вказана продукція вже використана порушником, або з його вини стала непридатною для реалізації, порушник повинен відшкодувати, крім збитків, нанесених природним ресурсам, вартість продукції за діючими цінами; природні ресурси та продукція, що з них вироблена, залишаються порушнику, в протоколі робиться відповідна відмітка.

У випадку, якщо лісопорушення не спричиняються до кримінальної відповідальності і лісопорушники добровільно відшкодували заподіяну шкоду чи особу лісопорушника не встановлено, вилучена деревина та інша продукція реалізовуються у встановленому законодавством порядку.

, - Кошти, отримані від реалізації деревини та іншої лісопродукції, реалізації вилучених знарядь незаконного добування природних ресурсів, плавучих, транспортних засобів, зброї, боєприпасів, незаконно добутих (заготовлених) природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, перераховуються на місцеві позабюджетні фонди охорони навколишнього природного середовища відповідної Ради народних депутатів.

Особам, які виявили продукцію незаконного полювання та рибальства, може бути реалізовано м'ясо диких тварин чи риба за діючими роздрібними цінами зі знижкою на 50 %. Дрібні їстивні тварини (зайці, перната дичина, а також риба загальною вагою до десяти кілограмів) можуть реалізовуватись цим особам безоплатно, про що робиться відповідна відмітка в протоколі.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 274 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...