Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. Концепція корпоративної безпеки членів Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) є науково обґрунтованою системою поглядів на визначення основних



Концепція корпоративної безпеки членів Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) є науково обґрунтованою системою поглядів на визначення основних напрямів, умов і порядку практичного рішення завдань захисту суб'єктів підприємницької діяльності, що входять до УСПП, від протиправних дій і несумлінної конкуренції. Концепція розроблена на виконання рішення XI позачергового з'їзду промисловців і підприємців з урахуванням необхідності якнайшвидшої адаптації українських підприємств, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, до європейських стандартів з безпеки ISO, у зв'язку з активним входженням України до Європейського ринку.

Корпоративна безпека членів УСПП має на меті захист інтересів власників, керівництва, працівників і клієнтів підприємств, матеріальних цінностей, інформаційних ресурсів від внутрішніх і зовнішніх загроз і ризиків.

Забезпечення корпоративної безпеки членів УСПП є невід'ємною складовою діяльності організації. Стан захищеності – це здатність на базі відповідних структур УСПП надійно протистояти будь-яким спробам криміналітету або несумлінних конкурентів завдати шкоди законним інтересам суб'єктів господарювання, які входять до УСПП.

Концепція визначає мету, місію, цілі та завдання системи безпеки, принципи і правові основи її організації та функціонування, види загроз безпеці підприємств, а також основні складові системи безпеки, включаючи правовий, організаційний та інженерно-технічний захист.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 608 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...