Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 6. Створення запиту на додавання записів у таблицю з іншої таблиці



6.1. На вкладці Запросы клацнула Создать, потім Конструктор.

6.2. У вікні Добавление таблицы додала в запит таблицю Групи

6.3. Змінила тип запиту з запроса на выборку на запрос на добавление: у меню Запрос вибрала Добавление.

6.4. У вікні Добавление зі списку Имя таблицы вибрала Група1.

6.5. У вікні бланка запиту з таблиці Групи перетягнула поле ‘ * ’ у першу колонку.

6.6. Зберегла запит з ім'ям Додавання груп.

6.7. Переглянула результат виконання запиту без його виконання.

6.8. Виконала запит Сортування для об’єднаної таблиці Студент и, закінчила роботу з Microsoft Access.

Контрольні питання

1. Активізувати команду Внешние данныеИмпорт із підменю Файл. У діалоговому вікні Импорт знайти файл потрібної бази даних, виділити його і клацнути по кнопці Импорт.

У діалоговому вікні, що з’явиться, Импорт объектов, виділити потрібну вкладку, а на ній необхідні об’єкти (таблиці, форми, макроси і т.д.). після цього клацнути по кнопці ОК.

2. На вкладці Запросы клацнути по кнопці Создать. У діалоговому вікні Новый запрос необхідно обрати спосіб, який створюється за допомогою Майстра, а потім обрати Простий запит (на вибірку).

3. На вкладці Запросы клацніть Создать, потім Конструктор. У вікні Добавление таблицы додайте в запит таблицю. Змініть тип запиту з запроса на выборку на запрос на добавление: у меню Запрос виберіть Добавление (або, розкривши список піктограми Тип запроса, виберіть Добавление). У вікні Добавление зі списку Имя таблицы виберіть таблицю, у яку Ви будете додавати записи. У вікні бланка запиту з таблиціперетягніть поле ‘ * ’ у першу колонку.

4. На вкладці Запросы виділіть запит Сортування і клацніть Конструктор.

Виберіть пункт Добавить таблицу з контекстного меню, або Отобразить таблицу з меню Запрос. У вікні Добавление таблицы на вкладці Таблицы виділіть таблицю, клацніть Добавить, а потім Закрыть.

5. Потрібно активізувавши команду Столбец із Вставки і вставте чистий стовпець у бланк запиту. Аналогічно вставте другий чистий стовпець.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...