Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

A. 2,5 л, ферменти, НСl, слиз



B. 1,0 л, ферменти, НСl, слиз.

C. 2,5 л, ферменти, NaСl, слиз.

D. 2,5 л, ферменти, Н2SO4, слиз.

E. 5,0 л, ферменти, НСl, слиз.

При обстеженні чоловіка 58 років виявлено зменшення моторно-евакуаторної функції шлунку. Який з наведених факторів стимулює моторну функцію шлунку?

A. Гастрин

B. Секретин

C. Аденозін

D. Бульбогастрон

E. Ентерогастрон

З метою позбавитися зайвої ваги пацієнтка 26 років обмежувала кількість продуктів в харчовому раціоні. Через 3 місяці від початку самолікування в неї поряд із зменшенням ваги тіла, погіршились фізична і розумова працездатність, з,явились набряки на обличчі. Дефіцит яких харчових речовин найвірогідніше міг призвести до вказаних змін?

A. Білків

B. Жирів

C. Вуглеводів

D. Вітамінів

E. Мінеральних речовин

У обстежуваного при повторному аналізі дихальний коефіцієнт (ДК) рівний 1,0. Три місяці тому він становив 0,7. Чим викликане збільшення ДК?

A. Однобічним вживанням вуглеводів

B. Вживанням великої кількості жирів

C. Виключно білковим харчуванням

D. Зменшенням вживанням білків

E. Зменшенням вживання вуглеводів

У процесі старіння людини спостерігається зменшення синтезу та секреції підшлункового соку, зменшення вмісту в ньому трипсину. Це призводить до порушення розщеплення:

A. Нуклеїнових кислот

B. Фосфоліпідів

C. Полісахаридів





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 1266 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...