Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення, загальна будова та принцип роботи клинка з пневматичним приводом для ліквідації сильно діючих отруйних речовин



Багаторозмірні надувні трубні заглушки

Випускаються з перепуском для тестування і блокування або без перепуску - для блокування. Можуть мати або не мати датчик.

Надувні заглушки у вигляді подушок можуть вставлятися через маленькі отвори і надуватися всередині труби. Антикорозійний гума, конструкція з цілісної латуні ідеально підходить для застосування в трубах, по яких тече газ або рідина.

Надувні заглушки у вигляді подушок компактні й можуть вставлятися через дуже маленькі отвори в газові магістралі, що знаходяться під тиском, без попереднього відключення магістралі. Перепуск, ремонт, заміна окремих секцій та тестування можуть проводитися без переривання нормальної роботи трубопровода.Надувние заглушки у вигляді подушок випускаються з датчиком, і без датчика.

Муніципальні ущільнювальні трубні заглушки

Багаторозмірні гумові трубні заглушки, армовані матеріалом

Ці заглушки відлили з спеціальної гуми, армовані шинним кордом з матеріалу Kevlar ®. Завдяки своєму малій вазі і короткій довжині, заглушки легкі у використанні, навіть ті, які мають великі діаметри. Всі заглушки мають швидкороз'ємні з'єднання і ніпелі. ізопреновий гума, натуральна. Стирол-бутадієновий гума. Ці трубні заглушки мають або 1 ", 2" або 4 "гнучку трубку для перепуску потоку, в залежності від розміру заглушки. Внутрішня різьба дозволяє встановлювати адаптери для повітряного тестування з метою перевірки пропускної здатності трубопроводу.

Всі трубні заглушки Sava ® мають запас міцності, що перевищує в 3 рази максимальний робочий тиск, що забезпечує найвищий рівень надійності і безпеки в галузі.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 657 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...